Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

Bø Hotell

Velkommen til et julepyntet hotell, med tradisjoner for rikt utvalg av hjemmelaget mat.

Bø Hotell gleder seg hvert år til å kunne invitere bedrifter, foreninger og private lag til et julepyntet hotell med tradisjoner for rikt utvalg av hjemmelaget mat. Vi tilbyr weekend-julebord med dans, musikk, konserter, fest og hyggelig stemning. I ukedagene serverer vi julelunsj og varm julematbuffet på kveldene. Og glem heller ikke vårt tradisjonell familiejulebord den 16. desember! Ta kontakt om du ønsker at vi skal skreddersy et opplegg for deg og dine.

Weekend-julebord på Bø Hotell

Vi ønsker dere velkommen med aperitiff rundt peisen i vår lobby bar. I restauranten har våre kokker satt sammen en stor og innholdsrik julebordbuffet med varme og kalde tradisjonsrike juleretter, desserter og kaker. Etter middag fortsetter festen i restauranten med DJ som spiller opp til dans, og peiskos med mingel i vår lobby bar. Flere av kveldene blir det også musikalske innslag under middag eller etter middag.

645,- NOK per person inkl. aperitiff, stort julebord, dessert og kaffe.

795,- NOK pr. rom i forbindelse med julebord for intill 2 personer. 

Send en forespørsel til marked@bohotell.no eller ring 35 06 08 00 om du ønsker tilsendt et tilbud.

Weekend-julebord er følgende datoer:

Lørdag 25.11

Emil Solli-Tangen med musikere kommer for å synge kjente og kjære julesanger. Her blir det garantert julestemning. Vår DJ spiller opp til dans med variert musikk i restauranten etter middag. Med egen bar og dansegulv.

Fredag 30.11

JAASI med Torun Eriksen* Vi gjentar suksessen fra i fjor! Pakkepris 795,- inkl. julebord og konsert. Kun konsert til 200,- eller kun julebord til 645,-. Vår DJ spiller opp til dans med variert musikk i restauranten etter middag. Med egen bar og dansegulv. 
* I samarbeid med Bø Jazzklubb

Lørdag 01.12

Marthe og Chris Kristoffersen kommer for å spille egne og andres sanger og viser, mye hentet fra over dammen. Vår DJ spiller opp til dans med variert musikk i restauranten etter middag. Med egen bar og dansegulv.

Fredag 07.12

Vår DJ spiller opp til dans med variert musikk i restauranten etter middag. Med egen bar og dansegulv.

Lørdag 08.12

Christian Pallesen og Stian Dalen framfører egenprodusert musikk og coverlåter av blant annet Billy Joe Shaver, Little Feat, i nedstrippete versjoner. Vår DJ spiller opp til dans med variert musikk i restauranten etter middag. Med egen bar og dansegulv.

Vi vil gjøre alt vi kan for å legge til rette for en hyggelig førjulsfeiring for deg og dine, så kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Send en forespørsel til marked@bohotell.no eller ring 35 06 08 00

Familiejulebord

Søndag 16. desember ønsker vi velkommen til vårt tradisjonelle familiejulebord med stor julebuffet og hyggelig stemning. Kanskje nissen kommer også?

1. bordsete kl. 13:00 og 2. bordsete kl. 15:00. Voksen: 445,- / 4 til 9 år: 95,- / 10-13 år: 125,-

Julebord i midt-uke

Juletallerken eller varm julemat fra buffet

Hjemmelaget tradisjonsrike juleretter.

Dessert og kaffe

Et utvalg av tradisjonelle juledesserter.

Julebord midt-uke pris pr. pers: 445,-

Lunsjbuffet med innslag av julemat

Lunsjbord pris pr. pers: 325,-

Kontakt Bø Hotell

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.