Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

Familieferie med barn

Bø Sommarland er selvfølgelig en klassiker for familien. Vi har også noen andre tips på lur.

Høyt & Lavt klatre- og aktivitetspark
I juni 2015 åpner Høyt & Lavt en ny klatre- og aktivitetspark i Bø, like ved Bø Sommarland. Alle fra 2 år og oppover kan delta i spennende aktiviteter og løyper tilrettelagt etter forskjellige ferdighetsnivåer.

Norsjø Kabelpark
Vannlek, fart og spenning på wakeboard, vannski eller knebrett. Her finner du også kiosk, restaurant, dagligvare, badestrender, vanntrampoliner og kutog på Norsjø ferieland. Ypperlig for større barn og ungdom, samt spreke voksne.

Piratshow i Piratbukta på Norsjø Ferieland
Hver onsdag, fredag og lørdag fra 3. - 31. juli finner du noen skumle - og noen snille - pirater på Norsjø Ferieland. Besøk piratbukta.no for billettkjøp.

Evju Bygdetun
Opplev gårdslivet slik det var for 100 år siden i den nasjonalromantiske perlen Evju Bygdetun på Gvarv. Hils på dyrene, spis et måltid i eldhuset eller ta en rusletur på naturstien gjennom Evjuskogen. Sommarviku 2015 arrangeres dagene 10. - 14. august, for barn mellom 7-13 år. Besøk evjutunet.no for informasjon og påmelding.

Sykkel- bade- og fiske- eldoradoet Midt Telemark
Aktive dager blandet med naturopplevelser og rolig liv. Ta med lunsjpakke selv eller velg et spisested på veien. Med mange småvann i området er det lurt å ta med fiskestang. Fiskekort selges hos Telemark kanalcamping i Lunde, G-sport i Bø og Lystang camping ved Fruktbygda. Barn under 16 år trenger ikke fiskekort.

Kajakk- og kanopadling
Nærhet til naturen, fuglelivet, ro og stillhet og samtidig en aktivitet. Padling lader batteriene på en unik måte. Du kan leie alt du trenger for å padle på Telemark Kanalcamping og Lystang camping.

Campinglivet
Er alltid en flott opplevelse for barna. Å kjenne nærheten til jorda, høre gresshoppene spille, spise frukost med gress mellom tærne og se himmelfargene skifte er uforglømmelige opplevelser. God tid og ro er en viktig ingrediens i campinglivet, for alt tar litt mer tid enn hjemme. Og så kan man jo gjøre det enkelt. Rundstykke med tubepålegg og en boks med juice til frukost, og dagen er igang.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.