Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

Sondre Justad -Kroa i Bø

SONDRE JUSTAD DRAR PÅ HØSTTURNÈ, og vi er kjempestolte over å kunne annonsere at han kommer innom oss!!

Debutalbumet «Riv i hjertet» lå på VG-lista i halvannet år til sammen, seks av ti spor ble radiolista og låtene fikk over 30 millioner streams. Et stadig voksende publikum trakk til konsertlokalene og sørget for at flere av turnéene hans solgte ut. Justad ble også nominert til en rekke priser for sin første utgivelse, blant annet Årets album (Spellemann) og Årets live (P3 Gull).

Nå er han ute med oppfølgeren, «Ingenting i Paradis». Albumet har allerede hatt fire singler i radiorotasjon, gikk rett inn på 4. plass på VG-lista og fikk femmer på terningen fra en rekke anmeldere. Storbyturnéen i kjølvannet av slippet satte raskt salgsrekorder i flere av byene da billettene ble sluppet, og hele turnéen ble utsolgt før den var i gang.

I høst er det duket for en ny og mer omfattande turné, og de første datoene er nå offentliggjort.

Om albumet:
Med «Ingenting i paradis» utvides grensene i det gjenkjennelige musikalske landskapet, som har gjort Sondre Justad til en av Norges mest spilte artister og livefavoritt på scener og festivaler landet over. Justad gir mer denne gangen, og i spennet mellom nære, ærlige ballader og energiske, umiddelbare hits har han tatt modigere valg. Også tekstlig utfordrer han egne rammer og tør mer.

«Ingenting i Paradis» er produsert av Thomas Eriksen, David Lindvall, Klas Gullbrand, Calle Ask og Nicolay Tangen Svennæs.

Adresse

Lundevegen 61
3800 Bø i Telemark

https://kroaibo.no/arrangement/sondre-justad/

Powered by tellUs

Kontakt

Telefon: 48010960

Tider

Lør ( 17.11 - 17.11 )
21:30

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.