Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

Hanne Kolstø -Kroa i Bø

Vår koselige kafè og intimscene kan by på kaffe, vafler og Hanne Kolstø! Hennes musikk er umulig å ikke digge - akkurat som vaflene våre!

Torsdag på Kultores har gleden av å presentere: Hanne Kolstø 22.november!!

Hanne Kolstø slapp sitt åttende album, Fare, 2. februar i år. Albumet mottok strålende kritikker bl.a med terningkast 5 i Aftenposten, Dagsavisen, NRK P1 m.fl.
Denne høsten tar hun med seg bandet på en Norgesturné.

Kolstø er en artist som trives best i konstant bevegelse, og det nye albumet «Fare» har denne gangen fått et langt røffere sound enn låtene på hennes forrige skive «Fest Blikket». Hun omtaler seg selv som en einstøing, der hun den siste tida har valgt å bosette seg på en avsidesliggende hytte i skauen der hun nyter stillheten. Stillhet og natur har alltid vært noe hun søker til for inspirasjon, noe som stammer fra oppveksten ved fjorden i sunnmørsbygda Sykkulven.

Rastløsheten og isolasjonstrangen har med andre ord ikke lagt noen demper på kreativiteten – Kolstø er produktiv som aldri før. Med «Fare», hennes andre plate på norsk og sunnmørsk, fortsetter hun å utforske nye musikalske retninger – aldri på stedet hvil. Isolasjon, eller kanskje ensomhet, spesielt den som kan oppstå i mellommenneskelige forhold, er et gjennomgående tema på plata. Kolstø kommer med en viktig presisering: «Og så kan det jo vere greit å vite at ’fare’ også blir brukt om ’å stikke’ på mi dialekt. Har jo alltid lyst å stikke av.»

Det tøffere og mer beats-orienterte soundet er en forandring som kler artisten Hanne Kolstø veldig godt, og evnen til å skrive medrivende låter og uimotståelige refrenger har definitivt ikke forsvunnet i prosessen. Hanne har vært nominert til Spellemansprisen hele fire ganger.

Adresse

Lundevegen 61
3800 Bø i Telemark

https://kroaibo.no/arrangement/hanne-kolsto/

Powered by tellUs

Kontakt

Telefon: 48010960

Tider

Tor ( 22.11 - 22.11 )
20:00

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.