Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

Elvis Meets Country: Tony Nilson, the Boots Band & gjester

Vi har den glede å kunne presentere showet Elvis Meets Country med ingen ringere enn The Boots Band og Tony Nilsson med gjesteartister. Velkommen til Gullbring Kulturanlegg, fredag 23 mai klokken 19.00.

The Boots Band har holdt det gående siden 1997 og har på disse 22 årene turnert Norge på kryss og tvers. Takket være sin Line Dance hit Sugar & Pie har The Boots Band også fått stemplet passene sine i land som Sverige, Danmark, Frankrike og England. Debutplaten Out in the Country rundet 10 000 solgte eksemplarer innen det første året var omme. Singelen Cadillac Drive var en gjenganger på de nasjonale radiokanalene og lå lenge som nummer 1 på Norsktoppen. Oppfølger albumene One Size fits all, Straight Highway og Heddal har alle fått god mottagelse av presse og publikum og har stadfestet bandets rykte som et dyktig og velspillende band.

Live er The Boots band et fyrverkeri, hvor fengene låter musikalitet og humor går hånd i hånd.

Tony Nilsson startet sin karriere som Elvis tolker for om lag 7 år siden. Har deltatt i flere internasjonale konkurranser som European Elvis Championship i Birmingham . Med resultat som 3 plass i kategorien ¨Peoples Choise¨  2 år på rad Preliminary Images of the King Contest Danish Elvis festival i Danmark med kvalifisering til finaleplass. Tony har hatt flere samarbeid med flere anerkjent artister som Stephen Ackles, Gaute Ormåsen med flere. Tony har hatt samarbeid med Løten Storband med egne noter tilhørende settliste fra That’s The Way It Is og Madison Square Garden. Tony gjør også rene show med eget repertoar akustisk piano og gitar.  I 2016 var Tony i Memphis hvor han besøkte Graceland og Sun Studio Records. En anerkjent person fra Elvis miljøet i Norge sendte en henvendelse  til Sun Records som var Elvis sitt plateselskap i Memphis, denne henvendelsen førte til at Tony fikk  fremføre en låt på det originale Million Dollar Quartet pianoet som Elvis selv spilte på!   Plateutgivelser: Tony Nilsson Tribute to The King og Tony Nilsson Live on Stage.

Adresse

Gullbringvegen 34
3800 Bø i Telemark

https://ebillett.no/gullbringkulturanleggogbokino/147520

Powered by tellUs

Kontakt

Telefon: 35 06 03 90

Tider

Fre ( 24.05 - 24.05 )
19.00 - 21.00 STORSALEN, BØ

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.