Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

3 båter på Telemarkskanalen, Lunde sluse

I sommersesongen er det tre kanalbåter som har fast daglig rute til og fra Lunde sluse innenfor et ganske avgrenset tidsrom.

Tre kanalbåter ankommer Lunde sluse til fast tid en gang daglig i høysesongen. Victoria og Henrik Ibsen har en daglig tur opp eller ned annenhver dag på strekningen fra Skien til Dalen og møtes 200 meter ovenfor Lunde sluse like utenfor campingplassen. Telemarken starter daglig fra Akkerhaugen i sin sesong, legger til nedstrøms Lunde sluse og snur der for retur til Akkerhaugen. Alle båtene er i Lunde i tidsrommet 12.45-13.45. Det går kanalbuss til/fra parkeringsplassen som ligger 300 meter fra slusa og like ved resepsjonen til Telemark Kanalcamping. Ikke alle turer er tilpasset kanalbusser, sjekk rutetider for lokalbuss som er et godt alternativ f.eks til/fra Lunde-Ulefoss på hverdager. 

På nettsiden til Telemarkskanalen/visittelemark vil du finne mange forslag til turer som inkluderer kanalbåt, under punktene spørsmål og svar og kanalbuss ligger også mye nyttig info. Som supplement har vi nedenfor her noen forslag og tips som spesielt er rettet mot dere som ønsker å starte turen fra Lunde.

Mer detaljert infomasjon på nettsiden.

Adresse

Slusevegen 21
3825 Lunde

www.kanalcamping.no/lunde-sluse/kanalbaatene

Powered by tellUs

Kontakt

E-post: post@kanalcamping.no
Telefon: 91575421

Tider

Lør ( 16.06 - 16.06 )

Kart

­
­
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.