Bø Sommarland Lifjell Telemarkskanalen Fruktbygda

Telemarkfestivalen

Velkommen til Telemark, velkommen til Bø og velkommen til Telemarkfestivalen 18.-21. august!

I 27 år har Telemarkfestivalen vært en arena for mangfoldig og livskraftig folkemusikk fra hele verden. Vi er stolte av å kunne by på en festival litt utenom det vanlige – en festival som gir deg unike konsertopplevelser i idylliske omgivelser. Telemarkfestivalen er en arena for all folkemusikk; den folkelige, den tradisjonelle og den nyskapende. Tilbudet spenner fra det vare, vakre og nære til det intense, medrivende og heseblesende. Vi vil gi deg en unik samling av inntrykk og uttrykk helga i gjennom, og vi gleder oss til å dele årets festival med deg.  

På plakaten finner du foreløpig artister som gullstrupen Ingebjørg Bratland, virtuose Aletchko Trio, en ny supergruppe bestående av Sigrid Moldestad, Åsmund Nordstoga og SVER, de lokale heltene i Ugras og ikke minst - de amerikanske galningene i Hayseed Dixie, som sammen vil sørge for en real folkefest på Sandvin i Bø lørdag 20. august.

Hele programmet for årets festival vil bli presentert utover våren, så det er bare å følge med.

Mellom 15. mars og 15. april kan du kjøpe det en på godt norsk kaller for «Morrafugl»-billetter til Telemarkfestivalen 2016, med den enkle forklaringem at det jaggu skal lønne seg å være tidlig ute!

Besøk gjerne nettsiden til Telemarkfestivalen

Kjøp dine billetter her.

Bestill din overnatting her.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.